Vi er en familie på 4, jeg Hilde, min mann Thomas, Daniel født-94 og Gine født-02. Vi har for tiden 5 Berner Sennen hjemme og 2 Pomeranian. I tillegg har vi 2 Berner tisper ut på fôr.

Vi bor på Ringvål, ca.1,5 mil sør for Trondheim. Her har vi det landlig men likevel sentralt. Vi har bymarka rett utenfor døra og den bruker vi flittig! Alle i familien deler den samme interessen for dyra og vi har den samme gleden av å være ute i skog og mark med hundene løpende fritt rundt oss. Det er livet...

Med hus, familie og alle hundene er dagene fyllt opp, men vi må ta oss tid til litt jobbing i tillegg:-) Thomas jobber som automasjonsmekaniker på Tine Midt Norge, og jeg jobber som veterinærassistent på Heimdal Dyreklinikk - en utrolig spennende og utfordrende jobb!

Jeg har hatt Berner siden 1980. Lidenskapen for hund og spesielt for Berner har jeg hatt fra tidlige barneår. Jeg var ikke mange årene når jeg ytret mitt raseønske til mamma og pappa. Den dag i dag vet de (eller jeg for den del) hvor jeg hadde hørt og sett om Berner Sennen. Min fasinasjon for rasen vokser bare for hvert år, og jeg har et helt klart bilde i hode hvordan min type Berner ser ut!

Jeg har i mange år vært aktiv i avd. Trøndelag og har siden -94 hatt verv i avdelingstyret , først som styremedlem og senere som avdelingsleder i mange år. Jeg var med i en duo som startet opp den etterhvert så populære Trønder Spesialen - avdelingens spesialutstilling som har blitt en av landets største iløpet av året! Jeg har hatt flere år pause, men nå er jeg tilbake i avdelingsstyret i Trøndelag. Jeg har også fungert som sekretær i NBSK's hovedstyre, og styremedlem i NKK region Trøndelag. Jeg har gjennom årene fått mange gode venner over hele landet, som jeg setter stor pris på! Det er godt å ha andre oppdrettere å støtte seg til når ting går "trått"

Våre hunder bor selvfølgelig inne sammen oss, de går fritt i hele huset. Min målsettning som oppdretter er å avle opp friske, trivelige og rasetypiske Berner Sennen.

Ta gjerne kontakt for en Berner prat, det er alltid hyggelig!