Berner-Tunets Berni

 

Født: 17.10.1996

HD-A, AA-A

S-7 Gine-Bolivar-Corakid

Oppdretter: Kennel Berner-Tunet v/Gro Andersen og Kristoffer Skjøstad

 

Berni er en veldig behagelig hannhund å ha i flokken. Han har et utrolig gemytt, aldri vært noe "knuffing" med han. Han godtar det meste han...det være seg fra andre hunder, katter eller folk!

Aldri fred å få tenker Berni!

Berni er en kraftplugg, en skikkelig bamse-Berner! Men han kunne vært større. Dessverre er ikke Berni brukt i avl. Han kommer fra et kull som ikke er godkjent HD messig, det er veldig beklagelig - han har så masse gode kvaltiteter å føre videre! Han begynner å bli en gammel mann nå, det merkes på leddene hans, han kan ikke være med på de tyngste turene mere! Berni har i alle år vært en hardt arbeidende gutt, han har alltid elsket å jobbe. Han er brukt både til trekk og kløv, trent lydighet og agility (på hobbybasis), og hans spesialitet er fjellklatring...han er en kløpper å klatre!

Berni har vært stilt mang en utstilling opp gjennom oppveksten. Han har gjort det veldig godt, han har mangt et cert men vi har dessverre aldri erobret stor certet. Nærmest championatet var han vel på Vikingeskipet -01. Ble etter mye løping (matmor var da høygravid og ikke spesielt glad for å løpe...) plassert som 2VK med ck. Han er nå pensjonert fra utstillingslivet!

Berni 7år

 

 

Berni og Thomas på en av utallige turer!

Berni på Dovre -03

Her tok jeg certet på Trønderspesialen-03

 

I farta..... dette er vel Nkk Trondheim-03