Apoletano's Kiwi Kanelli

 

Født: 05.05.2002

Regnr.: 11485/02

HD: A  AA :A

NORDUCH NORDV-02 Catarina Carera av Hiselfoss - Corabarnas Harley Mirason

Oppdretter: Kennel Apoletano v/Bjørg Brenne

 

Nelly som hun blir kalt til daglig er fra et kull på 7. Alle HD-A, en er røntget med AA-C, resten er fri. Hennes far, Harley er fra et kull på 5, alle HD-A og AA-A. Harley's mor, Mira Coradatter har 12 avkom etter seg, der alle er rtg. fri foran og bak.

Nelly er mor til vårt A-kull, B-kull og D-kull

Nelly hadde en pangstart på utstillingskarrieren sin. På sin første utstilling noen dager etter passert 9 mnd. tok hun sitt første cert og ble 2.BTK for dommer Arne Foss. Etterhvert har det blitt mange HP, CK og cert, hun er Big og Bis plassert. På Nbsk's spesialutstilling for rasen på Geilo -03 vant hun JKK med HP og ble med i vk med CK, da med sin kullsøster "Knerten" på plassen bak seg.Geilo-04 slo hun også til å ble plassert som 4VK m. CK og det med 43 tisper i AK!

       

Første utstilling noen dager etter fylte 9 mnd:

cert og 2 BTK for dommer Arne Foss.

Legg merke til Nelly....hva er det hun gjør til dommeren??

Oppdal sommeren-03, Bir,Big og 5Bis.   

Da var jeg bare 13 mnd!

Nelly er ei stødig tispe, og utrolig behagelig å ha i hus. Hun trenger aldri bånd, selv på utstilling kan hun gå fritt - alltid i hælene til mor eller far! Møter hun skogens konge eler hester på tur står hun fjellstøtt! Mens de andre firbente i huset finner på ugang, ligger hun å ser skyldbetinget ut... Nelly er mors store gulljente, og kommer alltid til å ha en spesiell plass i hjertet mitt!

8x

 

9x

 

4x

2x

1x

BIG og BIS plasseringer

Stamtavle                                             Nelly's slekt

 

Bilder tatt 8/8-05.