Nellyvill´s Joyride "Sushi"

 

 

 

Født: 25.12.2011
Regnr.: no32100/12
HD:/AA:
Mor: NUCH Nellyvill's Easy Joy

Far: N S FIN DK NORD LAT LIT EST BALT INTuch SV-08 LATW-08 ESTW-08 NV-08 DKV-09 NV-09 FINV-09 NV-10 NORDV-10 Ola Odelsgutt av Hiselfoss

 

 

 

 

 

Sushi ble som sin mor Dropse født søt! Jeg hadde alt fra unnfangelsen sagt at jeg skulle ha ei tispe fra denne kombinasjonen - og hun skulle bo hjemme! Hun var livløs da hun ble født og jeg jobbet iherdig med henne i 10 min før hun livnet til - og etter det har hun da vært " i live" Hun er ei hurra meg rundt jente - hele døgnet... Nå 1 år gammel er det ennå spennende å stå opp hver morgen, hva har prinsessen funnet på? Hun kommer seg unna det meste kun for at hun er så inderlig søt:))

 

Ikke bare er hun smellsøt, hun er fantastisk snill også... så forsiktig som hun kan være til andre dyr og mennesker, er det vanskelig å tro at hun er når man ser henne i skogen - hun er et fyrverkeri som er overalt... under, over vedsiden av - alt på engang:) Innendørs merker man ikke at hun eksisterer - foruten på natterstid da...eller når hun ligger på fanget i sofaen med alle føttene rett i været:)

 

?Jeg elsker denne hunden?