NUCH Nellyvill's Easy Joy "Dropse"

Født: 14.08.2008

Regnr.: 23180/08

HD:B /AA:C

Mor: NUCH Nellyvill's Bitter Sweet / Far: N S FIN NORD UCH Vebjørn Viking av Hiselfoss

Dropse 10 mnd.
 

Februar 2010 - Dropse 18 mnd/months.

 
 
 
 
 
 
 

8mnd.:

8 mnd.:

 

 

4 mnd, des.-08

Dropse fikk navnet sitt ganske tidlig, hun var så inderlig søt i fjeset - så søt som et drops! Når jeg kom så langt at jeg bestemte at hun skulle bli her hjemme kunne hun ikke hete noe annet. Dropse er en meget tiltalende valp, man ser seg bare ikke mett på den herlige damen - og for et vesen... Glad og fornøyd, rolig, bedagelig - sitter gjerne i bakgrunnen å observerer søskenene som lekeslåss! Skal bli veldig spennende å følge henne framover!

Da har Dropsungen blitt 8 mnd og hun går snart over i de voksenes rekker. Hun har deltatt på 4 valpeshow, blitt BIRx3, 1BIGx3, 2BISx1 og 3BISx1. En BIM har det blitt - da sto hun bak sin bror som ble bir! Dropset har vokst pent, hun har beholt sitt utrolig delikate ytre... og hun har en hærlig attitude!

Vi skriver august og Dropse har blitt 1 år og har allerede 4 CERT, 1 BIR og 2 BIM... Jeg bare gleder meg til fortsettelsen!

Nov.-10: Da har Dropse blitt 2 år og etter 13 cert, 3 CACIB, 3 BIR og 8 BIM har hun fått champion tittelen! Vi valgte å vente med å parre henne til neste løpetid fordi mor ville gjøre ferdig årets utstillingssesong... Dropse er en hund man er dømt til å elske, hun er veldig spesiell for oss... og hun gjør oss veldig stolt!

Dropsungen 13 uker:

11 uker:

 

Dropse 9uker:

Dropse 8uker
Dropse 7uker
Dropse og mamma Bitte