Statesman  Carnival

Født:20.09.2005

Mor: Carillo Air Mail  - Far: Ch. Carillo Alicante

Oppdretter: Vibeke Paulsen og Karl Eddie Berge, Kennel Statesman

1 år
...og vips... så hele pelsen i søppelbøtta!!!!

Jan.-07

Ninni har fått seg et nytt hjem der hun ikke lever som flokkhund. Hun tok på seg en altfor stor oppgave her hjemme - flokkleder!! Hun stressa veldig med dette og snill som Berner'ne er har de bare godtatt hennes krumspring... Ingen i flokken hadde godt av dette, det var aldri ro. En forferdelig avgjørelse å ta, men i ettertid ser vi at det var det eneste riktige - Ninni har det også veldig godt nå når hun slipper å være stor hele dagen! Hun har kommet til en kjempefamilie ikke langt fra oss, og når tiden er inne for oss skal vi ha jevnlig kontakt med hverandre! Vi må bare få det litt mer på avstand, dette er nok det tøffeste vi har gjort som hundeeiere!

Nov.-06:

Ninni har i lang tid vist missnøye med å være i utstillingskondisjon så med tårer i øyekroken ble saksa tatt fram! Men hun ble veldig fin, som en søt liten valp igjen - og du værden som hun koser seg! Er med i skogen, og til og med på Thomas og Bernerdamenes joggeturer! Hun er over alle hauger, løper og storkoser seg.... og ikke EN ENESTE kvist eller floke i pelsen!

6,5 mnd.

Ch. Carillo Alicante
Ch. Caci`s Cyber Space
Ch. Truly Yours Regency
Ch. Missya`s My Mayoress
Ch. Carillo Afrodite
Ch.Carillo As Black As Night
Ch. Carillo Amusing
Carillo Air Mail
Ch. Carillo Applause
Ch. Homestead Maverick
Ch. Carillo Athene
Ch. Carillo A Piece O`Cake
Ch. Point Blanc New Kid On The Block
Ch. Carillo Afrodite

30/1-06:

da har vi levt sammen Ninni i 2 mnd. Hun er fremdeles en virvelvind! Jeg tror egentlig jeg har gitt opp å analysere hennes psyke...:-) Jeg finner liksom ikke ut om hun er en utspekulert bortskjemt liten jævel eller om hun har en spyke av stål - iallefall... ingen piller Ninni på nesen!!!!

Hun har husets Bernere i sin hule hånd, hvis jeg kaster utover godbiter på gulvet, står Ninni som en majestet og spiser en etter en, mens Berner'ne ikke tør røre en fot engang - da smeller det:-) Godt er det at de er godheten selv, 7 kg. mot 50 kg. er feige lag!

Nå om dagen er hjemmet ganske så hormonelt, Alma og Oona er høyløpsk - dette har ikke gått lille Ninni forbi - hun hiver seg på dem når de sover - klamrer seg på nakken og rir ivei med en fart en kanin kan missunne henne!!

Vi er dypt fasinert av henne, hun overrasker oss hver eneste dag. Det er jammen meg sant som man sier om rasen: en ulv i fåreklær! Det er ikke en liten sofapute men en real brukshund som trenger å bruke kroppen! Ninni elsker å være med på tur, det er ingen begrensinger hvor langt hun er med. Da er hun i sitt ess... løper fritt sammen de andre!

....men ja...hun ligger i senga - under dundyna hele natta og i sofaen om dagen, og ja... hun bruker rosa klær og bånd - hun er ikke bortskjemt sjø... vi bare eeelsker å nusselussedusse med henne! Hun er bare så hærlig!

November-05:

Ninni er ei jente med futt og fart i kroppen!! Hun inntok huset med storm og med en selvtillit enhver kunne misunnt henne! De 3 Berner'ne var de første dagene skrekkslagen over det vesenet mor kom hjem med... Etter noen dager har iallefall Alma funnet ut at Ninni egentlig er ganske kul - det går jo an å leke selv om hun er bitteliten! Oona er likegyldig, MEN Nelly er ennå sur på mor og vil bare være for seg selv... Det er merkelig at de skiller på raser - eller jeg vet sannelig ikke hva Nelly tror hun er for en skapning, hun ser med foraktfulle øyne på henne:-) Hun er jo veldig omsorgsfull mot Bernervalper... kattene ble kompiser med en gang, de deler geitemelk og matskål!

Hun er en tøff liten frøken som ikke er redd for nye utfordringer. Når Berner'ne leker (og da er det gjerne litt brutalt og med lyd) er hun på pletten med en gang - hun vil også være med! Ut på tur skal hun løpe sammen de store, og store Maine Coon katter er veldig stas å angripe!! Men selv om hun har propell både foran og bak, og er en virvelvind merkes hun ikke - det skal vel godt gjøres når man kun er 2,5 kg. og resten av damene er 50 kg. hver, da er man gjerne vant til litt mer brautende framtoning.

Hun er allerede høyt elsket og vi gleder oss til å se hva fremtiden bringer denne lille rakkeren...

 

5 mnd.

Ninni 3,5 mnd. med hjemmestrikket genser, det er godt i -15C!

 

Ninni deler  matskål med kattene
Puh... utslitt!! Godt å ha dyne å krype under...

 

Ninni 8 uker

Fornøyd eller hva?!?