Anastasia Summer In South - William -

Født/Born: 12.12.2008 - Død/Dead: May -09

Regnr.: AKC WS28611306

HD:E  /AA:E

Mor: CH Anastasia Wind in the Willow / Far:AM/CAN UCH Astastasia Summers in Dillon

Oppdretter: Natalie Ellis - www.anastasiabmd.com - USA

En stor lang drøm har endelig gått i oppfyllelse... Jeg har vært så heldig å få importere en amerikansk hannhund. Jeg har lenge fulgt med på amerikanske kennler, og spesielt på Williams far Dillon. Han er noe av det mest prektige jeg har sett, en enorm benstamme, vakkert hode, nydelige linjer bakpart og ikke minst type! I følge både eier og oppdretter får jeg bekreftet mine oppservasjoner og får også beskrevet hans utrolige vesen - en once in a lifetime hund!

En lang prosess har vi gått gjennom med papirarbeid, telefoner og mailer - danske og amerikanske myndigheter har ikke vært helt enig med framgangsmåte osv. osv... papirene var ikke i orden når vi dro over for å hente han MEN 1 dag før vi reiste tilbake fikk vi endelig godkjenning! Snakk om nervepirrende dager! Han skal nå bo i Danmark til Lone (kennel Ber Moscow) til han har gjennomgått rabiesprogrammet! Det var ikke lett å levere han men jeg vet han blir meget godt tatt vare på. De første tilbakemeldinger fra Lone er at de elsker han uendelig mye (",)

Tusen tusen takk til oppdretter Natalie som ga oss denne mulighet og ikke minst til Lone som åpner hjemmet sitt for gullungen min!

11 MND.:

 
 
 
 

William har blitt 6 mnd og vi har hentet han hjem - endelig!!!

 
 
 

William 4mnd:

 
 

William 8 uker:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
i flybagen sin
på tur fra Kastrup til Ålborg