F-Kull

Født: 10.06.2009

Mor: Nellyvill's Better Than Bitte

Far: N S FIN DK NORD LAT LIT EST BALT INTuchSV-08 LATV-08 ESTW-08 V-08Club Winner 2007 & 2008 Ola Odelsgutt av Hiselfoss

10 MND:

Regnr. Navn Bosted HD AA Utstilling Annet
NO47594/09 Nellyvill's Fifty Fifty "Fredrik Blaker, Lillestrøm A A NUCH BIR og BIG plassert avlsgodkjent

Gine bestemte for lenge siden at hvis Bella fikk en gutt skulle han kalles Fredrik mens han bodde her hjemme... så herved har F-kullet fått navn (",)

*Gine decided a long time ago if Bella had a baby boy we had to call him Fredrik the time he spent at our place... so hereby I present to you... "Fredrik"

Født
1uke
2uker
3uker
4uker
5uker
6uker
7uker
8uker
530
1270
2070
3230
-
5200
6900
8300
-

7 UKER:

Dette blir siste oppdatering på Fredrik mens han bor her. Mona og Fredrik drar i helga nedover til Moelv og Bernerspesial... der blir han overlevert til sine nye stolte og forventningsfulle eiere Tonje, Robert og Nellyvill's Dinner Date "Eros" Stakkar Eros vet ikke hva han går i møte... Fredrik, som han fortsatt skal hete skal vel ta rotta på Eros døgnet rundt tenker jeg! Han er en tøffing som ikke lar seg pille på nesen, han går på hele flokken her med full forakt... og vinner(",) Han har vært en fornøyelse å ha i hus, jeg vet vi får se masse til Fredrik i fremtiden. Lykke til Tonje og Robert!

 
 
 

6 UKER:

Fredrik lever livets glade dager, mange lekekamerater i flokken pluss at Collievalper Milla på 3 mnd. er et yndet mål... Han er ikke redd for noe, går rett på nye utfordringer på strak labb! Han er med på kjøreturer og har også vært på klinikken et par ganger å sjarmert folk rundt seg. Han var med på Spa avd. og fulgte med når mormor Nelly svømte:-) Mat av alle slag går ned på høykant samt melk fra mor når han måtte ønske - ikke en gang har Bella sagt at nok er nok! Han har blitt riktig så flink og sover hele natten gjennom.

 
 
 
William og Fredrik er gode kompiser
Fredrik og mamma Bella på klinikken
Følger med at mormor Nelly går i mølla...
 

5 UKER:

Det ble ingen oppdatering forrige uke, matmor var på ferie mens Mona og Gudrun  regjerte huset! Jeg reiste fra en klump av en valp som såvidt  hadde begynt å gå på gulvet, og etter 1 uke fravær kom jeg hjem til en hund! Han raser rundt i huset som om han aldri har gjort annet. Meeen veldig bortskjemt, valpegrind kan vi bare glemme hvis han skal bestemme selv! Han har nå fått en større og mere tiltalende plassert grind så da ble alt så meget bedre (",) Han synes nok melkebaren til Bella fortsatt er det beste men han spiser både vom og tørrfôr innimellom....  Han er på daglige turer i skogen, og ingenting skremmer den karen. Han bare durer fram i den store verden med en liten hale som logrer hele tiden,og er en skikkelig koseklump når han finner det for godt. Jeg tror Tonje, Robert og Eros (Nellyvills Dinner Date) får en herlig liten sak i hus om noen uker!
 
 
 
mer som et fengsel det her...
 
 
 

3 UKER:

Som de fleste andre valper var det som å trykke på en knapp når Fredrik rundet 21 dager...Fra å være en liten fettvalk til plutselig å bli en hund! Kontaktsøkende og glad når vi kommer til kassen. Bella ligger ennå så og si hele tiden i valpekassen, hun blir definitivt ikke lei av morsrollen selv hvor varme dager vi har hatt her. Nå har valpekassen fått en liten endring og er flyttet til stua så både Bella og Fredrik får litt mere selskap og kan være med på hverdagen her hjemme! De andre hundene får ikke nærme seg gutten hennes ennå - det er hennes valp og dermed basta! Det er første gang jeg har en slik tispe - som regel deler alle på omsorgen:-) Han har fått smakt litt geitemelk fra skål og var et naturtalent til å spise... men han trenger ikke tillegg til Bellamelk så det blir bare med smaken ennå en stund!
 
 
 
 
 
 

 

2UKER:

Fredriksen er 2uker og alt er bare velstand i kassa... vi som suller rundt han venter utålmodig på at gutten skal bli litt mere våken. Han gjør jaggu ikke annet enn å spise og velte seg over bamsebror etterpå! Bella har ikke kommet tilbake til hverdagen, hun skal bare ligge i kassa - storkoser seg sammen Fredrik... hun tar morsrollen virkelig på alvor og det er godt når det kun er 1 valp, så har han selskap der han ligger :-)
 
 
 
 
 

En uke med Fredrik i hus... Han har melkebaren helt alene og det merkes på vekta! Når melken kom skikkelig i gang spiste han på seg skikkelig magesmerter... så da måtte jeg massere mage og bysse i søvn! Alt er i skjønneste orden, Bella har ikke tid til annet enn å gjøre sitt aller viktigste, tisse og bæsje - og i en rasende fart inn i til Fredrik igjen! Hun ligger konstant i valpekassen. Fredrik lider ingen nød som enebarn, han har en storfamilie rundt seg som elsker han... vi som til daglig bor her pluss fôrvert Mona og mamma'n Gudrun bor her og steller rundt han (",)

1 UKE:

 
 
 

Fredrik har nå fått en bror...en sørgmodig liten ku!

*Fredrik got a big brother today... a sad cow:-)

 
 
 

Fødsel:

Bella startet å grave på mandag kveld og oppførselen utover kvelden tilsa at noe var i gjære. Var egentlig rolig på natta men startet igjen på morgenkvisten... pesing, graving og skjelvinger. Paradoksalt måtte jeg skynde meg ned på sykehuset og ta farvel med min kjære mormor... utrolig at ting skal skje på samme tid! Tenkte at valpingen kom i gang på kvelden/natten, men oppblokkingen avtok og natta var rolig... på morgenen så jeg utflod med farge jeg ikke likte og dro avgårde på jobb med henne. Tok ultralyd og det var ikke tegn til noe liv... vi jobba i en rasende fart og hun var under kniven på noen minutter! Plukka først ut ei tispe som hadde vært død noen dager, det var hun som hadde stoppet opp alt... også neste og siste valp - en halvdød nydelig gutt. På høy tid at han kom ut!! Bella har nå kommet til seg selv og en en fantastisk mor, alt stell av gutten er en selvfølge!

Den første tåren fra mor
Rykende fersk!
Superstolt Gine

N S FIN DK NORD LAT LIT EST BALT INTuchSV-08 LATV-08 ESTW-08 V-08Club Winner 2007 & 2008

Ola Odelsgutt av Hiselfoss

FIN NORD INTuch

NORDV-03 KBHV-04

Zandrinas Gibson

Such SV-99

Zandrinas Omar Sharif

S FINuch NORDV-03

Janipan Lad's Electra

N DK INTuch

Ille Ville Isprinsesse av Hiselfoss

Such

Doremis Tabasco Birkson

Simiti's After Eight

Nellyvill's Better Than Bitte

NS UCH Nøklebyåsen's Oliver Twist

SUCH
Bernerdalens Nasdaq

Greta Garbo Av Hiselfoss

Apoletano's Kiwi Kanelli Corabarna's Harley Mirason
NORD UCH NORDV.-02 Catarina Carera av Hiselfoss