H-Kull

Født: 20.12.09

Mor: Nellyvill's Be-Bop Alula

Far: N S DK FIN NORD UCH Vebjørn Viking av Hiselfoss

Fra v: Nellyvill's Hand Made "Kaspar", Heart Breaker "Olav", Home Run og Head Over Heels "Balder"

Regnr. Navn Bosted HD AA Utstilling Annet
NO32284/10 Nellyvill's Hand Made "Kaspar" Buvika, Tr.heim A A BIS valp, HP jr. -
NO32285/10 Nellyvill's Heart Breaker "Olav" Sicilia, Italia - - - Export Italia
NO32286/10 Nellyvill's Home Run "Baltazar" Sotra, Bergen D A HP jr.  
NO32287/10

Nellyvill's Head Over Heels "Balder"

Vesterålen B A BIR -

6 UKER:

Gutta har blitt 7 uker og neste helg flytter de. Tiden raser avgårde... En blir igjen til mamma Ella, en reiser til Sicilia, en til Vesterålen i Nord og en har ennå ikke fått noe hjem ennå!

De har nå startet utetilværelsen og liker å prøvegå snøen. Vi hadde med noen hunder på besøk i dag og det var bare spennende. De er 4 ulike individer, noen er aktive og andre sitter helst i bakgrunnen og funderer på livets realiteter ;o)

The boys have turned 7 weeks already and move to their new homes next weekend. One stays with his mum Ella, one goes to Sicilia, one to the North of Norway and one doesn't have a home yet! They love to be outside playing in the snow, I brought a few dogs on visit today and that was fun and exciting. They are 4 different individuals, some more acitve that others...

Hann/Male 1
 
Hann/Male 2
 

Hann/Male 3

 
Hann/Male 4
 

5 UKER:

Ble kun sitte bilder sist jeg var oppe til valpene... Thomas fotograf var på jobb! Skal oppover til helga også - da blir det andre boller. Gutta har virkelig funnet ut at inngjerding er tull, de skal gå fritt! De hyler godt hvis de må i "bingen" sin :-) De er noen utrolig deilige skapninger og jeg gleder meg til å ta nye 6 ukers bilder!

 

Hann 1
Hann 2
Hann 3
Hann 4

 

4 UKER:

Da er det endelig oppdatering fra H-gjengen... Vi har vært opptatt med levering av g-kullet men nå fikk vi endelig tid til å ta med kamera å besøke H'ene! Lenge siden jeg har sett dem og jøsses for en utrolig deilig gjeng. VAKKER!! Utrolige hoder på dem alle, lavbente og velvinklede gutter allerede. Gleder meg stort til å følge dem videre.

Finally some updates from the H-litter... We have been quite busy delivering the G-litter, but at least we could bring the camera with us to visit the H litter. It was  incredible boys waiting, BEAUTIFUL!! Amazing heads, low on legs and good agulated already! I really look forward to their future.

Hann/male 1
 
Hann/male2
 
Hann/male3
 
Hann/male 4
 

1,5 UKE:

H-gjengen er godt over 1 uke - faktisk ganske snart 2 uker! Ella har inntatt morsrollen, det tok imidlertid noen dager før hun nedverdiget seg å slikke de helt rene da :-) Den første uken startet ikke så bra - den eneste tispen døde! Men når sorgen over det har lagt seg kan vi se med glede på at 4-er banden legger godt på seg! Øynene har også åpnet seg...Alt er bare fryd og gammen. Kullet bor hjemme hos eier av Ella... av den grunn blir det ikke så ofte bilder som fra tidligere kull!
Hann 1
Hann 2
Hann3
Hann4

 

De første bildene:

Hann/Male 1
Hann/Male 2
Hann/Male 3
Hann/Male 4

Tispa/The Female