Valpedagbok K-kull

Forventet fødsel 15.Mars-12

5 -8UKER:

På utsiden/ on the outside:

 

På innsiden/on the inside:

Measuring the belly:

Magemål ved 8uker: 116 cm

Magemål ved 7uker: 110 cm

Magemål ved 6uker: 104 cm

Magemål ved 5 uker: 99 cm

Magemål ved 4 uker: 97 cm

Magemål ved start: 94 cm

Bitte er en fantastisk avlstispe - parrer lett, får ok størrelse på kullene, stråler som gravid og føder som en maskin, og hun har gitt meg flotte valper i tidligere kull... Denne drektigheten er intet unntak, hun er sprek som ei loppe selv om hun var litt rund om buken ved start :=) Hun var med på joggetur fram til uke 6 - da sa vi stopp selv om hun ville. Etter det har hun vært med på skikkelig morsjonsturer i stede men ikke løping i løs dyp snø... Magen er stor og når hun er på tur subber puppene nedi snøen - og hun traver avgårde!

Vi er nå inne i siste uke og jeg er veldig spent på innholdet i magen, tok rtg. på 8,5 uke og det er nok 9-10 stk der inne... vanskelig når magen er så stor og vi må ta 2 bilder for å få med alt - noen kunne rørt på seg og blitt regnet to ganger men langt i fra er vi nok ikke...

Bitte is an amazing breeding bitch, easy to mate, have big litters, she's glowing as pregnant and giving birth very easy and she give me beautiful puppies...  She doesn't let me down this time eather, she is very fit and firm and went with Thomas on his daily marathon exercise until she was 6 weeks pregnant - we said stop and she is walking the forest - not running!

 

 

4 UKER:

For 4 uker siden hadde "gamlingene" Bitte og Kaizer (9 år) en 4 dagers hyrdestund... Bitte har knapt nok vært våken etter det :) Hun har vist alle typiske tegn, men det trenger jammen ikke å bety noe - de kan lure oss trill rundt! MEN... i går på Kaizers bursdag ble Bitte med på jobb og vi kunne avsløre hennes bursdagsgave til gamlekaren! Flere søte små... Da trenger vi ikke pakke valpekassen så innmari langt unna... i midten av mars kommer K-kullet til verden!